Final Fantasy 13 Xbox 360'ta

Final Fantasy 13 Xbox 360'ta

ImageDuyurulduğu günden beri tartışmalara neden olan Final Fantasy 13'ün hangi konsollara çıkacağı netleşti; Final Fantasy 13 hem PS3 hem de Xbox 360 için çıkıyor.

Square Enix, tüm zamanların en çok beklenen oyunlarından Final Fantasy 13'ün Xbox 360 için de çıkacağını duyurdu. E3 konferansındaki gösterim sırasında verilen bilgi, Xbox 360 için Kuzey Amerika ve Avrupalı oyuncuların bir FF13'e kavuşabileceği. PlayStation 3, çıktığı zamanlarda "kalelerinden biri" olarak gördüğü Final Fantasy 13'ün özelliğini de kaybetmiş oldu.

Oyunu her iki konsola çıkarmanın daha fazla hayrana hitap etme şansı sağlayacağını söyleyen Square Enix, aslında tek bir platforma oyun yapmanın mali yönden imkansız olduğunu daha önce defalarca kez söyleyerek bu adımın işaretini vermişti.

Image

Dört Çekirdekli Mobil İşlemci

Dört Çekirdekli Mobil İşlemci
ImageIntel'in taşınabilir sistemler için sunacağı dört çekirdekli işlemciler yakın zamanda piyasaya çıkacak. Yeni işlemcinin özellikleri ve çıkış tarihini açıklıyoruz.

Intel, masaüstünde sattığı birkaç milyon dört çekirdekli işlemciden sonra şimdi de dizüstü bilgisayarlara dört çekirdekli işlemciler sunmaya başlayacak. Bir ay sonra, yani Ağustos'ta piyasaya sürülmesi beklenen işlemci için henüz çok fazla ayrıntı açıklanmamış durumda. Diğer taraftan Okyanusya'lı bazı üreticilerin sitelerinde henüz ismi koyulmamış bir dört çekirdekli işlemciden bahsediliyor. Başka bir ihtimal olmadığına göre, Intel'in yeni işlemcisinin 2,53 GHz hızında çalıştığını söyleyebiliriz.

Oyunlar Sabit Diskte

Oyunlar Sabit Diskte

ImageXbox 360 oyunlarındaki uzun yüklenme sürelerinden ve gürültülü çalışan DVD okuyuculardan rahatsız oluyorsanız, yakın zamanda bu sıkıntıdan kurtulacaksınız.

Microsoft E3 etkinliğinde Xbox 360 için yeni planlarını anlattı. Konsol için en göze çarpan özellik ise, Xbox 360 oyunlarının artık sabit diskten oynatılabilecek olması. Yeni çıkacak 60 GB modelin satışlarına da büyük ivmeyle başlaması için atılan bu adım, yükleme sürelerini kısaltıp oyun medyalarının daha uzun ömürlü olmasını sağlayacak.

16:10 Ekran Oranı

Eski tarz Dashboard arayüzünün yerini de Xbox Guide adlı daha kullanışlı bir menünün alacağı açıklanırken, Xbox 360'ın VGA veya HDMI üzerinden 16:10 oranını ve 1440 x 900 ile 1680 x 1050 çözünürlüğü destekleyeceğini belirtmekte fayda var.

Asus LS221H LCD Monitör

Asus LS221H LCD Monitör
Image22 inçlik LCD monitörler liginin yeni oyuncusu Asus LS221H, rakiplerine fark atan incelikteki tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Detaylar haberimizde.

Asus, ultra ince yeni 22 inç LCD monitörünü tanıttı. LS221H olarak adlandırılan monitör, deri kaplaması ve çizilmeye duyarlı dayanıklı cam paneliyle güçlü bir görünüm sergiliyor. Sadece 45 mm kalınlığında olan LS221H'ın üst kısmı elmas kesimi camdan yapılmış ve alt bölüm hakiki deri kaplama.

Odanıza Şık Bir Dekor

4000:1 kontrast oranı ve 2 ms tepki süresi olan Asus LS221H, firmanın Splendid Görüntü Geliştirme teknolojisinin yanı sıra Light in Motion II LED arka aydınlatma teknolojisine de sahip. HDMI çıkışıyla yüksek çözünürlüklü seyir keyfi sunan monitör, masaüstünde şık bir dekorasyon düşünenlerin ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Sansar - Paranı Verdim (Sagopa Kajmer Diss)

Türkçe Rap camiasında sansar salvo diye bilinen Rapçimiz Sagopa Kajmer için bir diss parçası yazmıştır. Parçanın ismi "Paranı verdim"

Parçayı şimdi dinledim. Sansar'da kendince eğlenmiş Eğer Sago bu sansarı kaideye alırsa, sansarın bedava reklamı olmuş olacak, sansarda bunun olması için sagoya diss yazmış. Bence bundan öte bir şey değildir bu diss'in amacı. Sadece komikderim buna hatta kahkaha ile gülerimde Sagopa'da inş. onu kaideye almaz'da bu sansar için reklam olmaz....

BeaTR.NeT Yayın Hayatına BaşLamamıştır

Senelerden beridir Rap - HipHop kültürünü takip eder ve Rap - HipHop Kültürü ile büyümüş olduğumuda söyleyebilirim. Bunun yanında bir senedir Profesiyonel olarak Hip Hop ve dallarıyla ilgilenmekteyim. Bu siteyi açmamdaki amaç sanalda var olan beat sitelerinden daha düzenli ve daha kaliteli ve çeşitli içerikleriyle en büyük beat sitesi olmak için açılmıştır. Kısa zaman sonra istediğiniz her beatı bulabileceğiniz bir web sitesi olacaktır.

http://www.beatr.net
EnkaZ - Kurucu

OnLyFrm.Com Aktif :)

Merhaba arkdaşlar. bildiğiniz gibi onlyfrm.com uzun bi süredir kapalıydı ama nihayet tekrar açtık.

Onlyfrm.Com

http://www.onlyfrm.com

FrmSitesi.Com - Seo Aktif

Merhaba arkadaşlar. Baktımda aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış
başlamış ve bende bu yarışmaya katılmaya karar verdim. Bunun için seo.frmsitesi.com açtım. Artık yarışmada kaçıncı oluruz bunu bize zaman gösterecek. En kısa sürede çalışmalarıma başlayacağım. aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış yarışmasında herkese başarılar.

aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış

aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış

bu sabah iyinette görüm aytugg arkadaşımız bir seo yarışması başlatmış ayrıntılar şöyle;

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır üzerinde düşündüğüm bir seo yarışması vardı.

Zaten şuan devam etmekte olan 1-2 seo yarışması daha var, bu yarışma da ek bir heyecan olsun istedim.

Henüz sponsor arayışı içine girmedim fakat gidişata göre benim ödüllerim dışında, yarışmaya sponsor olmak isteyenler olursa aytugakdogan@msn.com adresinden görüşebiliriz.

Yarışma sürecini fazla tutmak istemiyorum, zaten ortada milyarlar yok fakat, verdiğim sözün arkasında olacağıma emin olabilirsiniz.

Bugüne kadar birçok webmaster platformunda yer aldım, i-trader sayım kadar daha iş yapıp da gerek duymadığım için i-trader girdirtmediklerim de oldu.

Yarışma başlangıç tarihi : 18 Haziran 2008
Yarışma bitiş tarihi : 18 Ekim 2008 Saat 23.59


4 aylık bir süreç bu çaptaki bir yarışma için yeterli olacaktır.

Yarışma ödülleri ;

1. olan site sahibine tam 500 YTL Nakit Para Ödülü
2. olan site sahibine tam 350 YTL Nakit Para Ödülü
3. olan site sahibine tam 200 YTL Nakit Para Ödülü
4. olan site sahibine tam 150 YTL Nakit Para Ödülü


Toplamda dağıtılacak para 1.200 Ytl olacak.Yarışma bittiği gün ilk 4'deki site sahiplerinin banka hesaplarını pm atması yeterli olacaktır.

Daha öncede tasarım ve logo yarışmaları düzenledim.Bugüne kadar ödemelerde hiçbir sorun olmadı ve bu yarışmada da rahatlıkla bunun güvencesini verebilirim.

Bana ulaşabileceğiniz msn adresi ; aytugakdogan@msn.com Telefon ; (pm ile isteyiniz)
Referans olabilecek webmaster platformları ; r10.net, forum.iyinet, zone.org, smf.gen.tr, netopsiyon.com, forum.ceviz.net, webmastersitesi.com

Gelelim asıl önemli yerlere ;

Yarışma kelimesi : '' aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış '' tırnak işaretinin içindeki kelimedir.Arama sonuçlarında direkt aratılan sonuca bakılacaktır.

Ana ip adresi ve kontrol linki direkt google.com.tr üstünden olacaktır kontrol linki ; http://www.google.com.tr/search?hl=t...%27da+Ara&meta

Subdomain,free (ücretsiz) site ve bloglar da yarışmaya katılabilir.Domainlerin tarihi açısından da bir kural olmayacaktır.

Yarışmacılardan tek istenilen aşağıdaki 5 kodu yarıştıkları sitelerine nofollow kullanılmadan link olarak verilmesidir.


yutube
lazer epilasyon
lazer epilasyon
evden eve nakliyat
adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve Trkycmhrytllbtpydr

FrmSitesi.Com Aktif

FrmSitesi.Com Aktif
Merhaba arkadaşlar uzun süredir açmayı düşündüğüm bLog frmsitesini nihayet açtım. bu site ile birçok projeyide hayata geçireceğim subdomianler kullanarak. örnek vercek olursam şöyle olacak; spor.frmsitesi.com diye bi sayfa açacaz(tabiki wordpress)sonra o bloga spor ile ilgili yazılar vs. atacağım. sonra muzik.frmsitesi, sinema.frmsitesi.com vs. vs. diye devam edeceğim. umarım bu projeler tutar.

Neyse herkesi beklerim FrmSitesi.Com

HP iPAQ 614 Videolu İnceleme

HP iPAQ 614 Videolu İnceleme


Akıllı telefon serisinin en yeni modellerinden biri olan HP iPAQ 614, hem dokunmatik ekranı hem de tuş takımıyla ilgi çekiyor. Cihaz, rakiplerine göre hızlı da sayılır.

Akıllı telefon denince akla gelen ilk isimlerden biri olan HP iPAQ serisine yeni bir kardeş daha katıldı. Geçtiğimiz ayın sonlarına doğru satışına başlanan HP iPAQ 614 ile biraz zaman geçirdik. Üzerinde Windows yüklü olan her şeye şüphe ile yaklaştığımızdan ve şu ana kadar Windows Mobile yüklü olan telefonlarda gördüğümüz performans düşüklüğünden sonra HP iPAQ 614'teki hızı görmek, bizi biraz şaşırttı. Deneyimlerimizi, aşağıdaki videoda paylaştık.

Videoyu İzleyin


Kaynak:SDN

Youtube Resimler

youtube, youtube resimleri, youtube logosu, logo

http://www.nickwebvideo.com/youtube.gif

http://www.22dakika.org/imaj/summer83/r-20070324092246-youtube.jpg
http://www.webzweipunktnull.de/wp-content/uploads/2006/10/google-kauft-youtube-fuer-1-3-milliarden-euro.jpg

coffee.org 100.000$ 'a satıldı

coffee.org 100.000$ 'a satıldı

coffee.org Amerika menşeili bir yatırım firması olan WCM Investments tarafından 100.000$ 'a satın alındı. 3400 kadar alan adını portföyünde bulunduran WCM buradaki habere göre alan adı üzerinden kahve dağıtım merkezi kurmayı planlıyormuş. Bu satış şimdiye kadar bilinen en pahalı .org uzantılı alan adları arasında 4. sırada yer aldı. En pahalı .org alan adları ise şöyle...

- Movers.org - $26,000
- Compraventa.org - $28,253
- Well.org - $29,100
- Physicians.org - $45.000
- Boats.org - $50,249
- Bingo.org - $75.000
- Army.org - $99,000
- University.org - $100.000
- Coffee.org - $100.000
- Loan.org - $105,500
- Date.org - $150,349
- Engineering.org - $200.000