Minik İslam, Roberto Carlos ile buluşacak

Minik İslam, Roberto Carlos ile buluşacak

Saadet KEFAL DHA

ESKİŞEHİR’de Spinal Muskuler Atrofi (SMA) adlı kas gelişmemesi hastalığına yakalandığı için yürüyemeyen 12 yaşındaki İslam Olkun, hayalini kurduğu Fenerbahçeli Roberto Carlos ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in girişimleri sonucunda tanışacak.
Büyükdere Mahallesi’nde oturan Kılıçarslan İlköğretim Okulu 5’inci sınıf öğrencisi İslam Olkun, 7 aylıkken yakalandığı kas hastalığı nedeniyle yürüyemiyor. Tekerlekli sandalyesi ile okula gidip gelen ve koyu Fenerbahçe taraftarı olan İslam Olkun’un odasındaki yatak çarşafları ve perdeleri Sarı- Larcivet renkte. Tek hayalinin Fenerbahçe maçını stadyumda izleyip Roberto Carlos ile tanışmak olduğunu belirten İslam Olkun, “Bilgisayarımdan Fenerbahçel futbolculara zaman zaman mailler gönderiyorum. Oların başarılarını kutluyorum. Özellikle Roberto Carlos ile tanışmak istiyorum'' dedi.
Oğlunun fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten Anne Seval Olkun da, “Onun bütün dünyası Fenerbahçe. Onlarla yatıp onlarla kalkıyor. Asgari ücretle geçinmemize rağmen onun isteği üzerine taksitle Fenerbahçe amblemli yatak örtüsü ve perde aldık, odasının duvarlarını da sarı- laciverte boyadık'' diye konuştu.

BÜYÜKERŞEN DEVREYE GİRDİ
İslam’ın Fenerbahçeli Roberto Carlos ile tanışmak istediği haberini Hürriyet Gazetesi’nin Anadolu ekinde okuyan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Fenerbahçe Kulübü yöneticileri ile görüştü. Görüşmeler olumlu sonuç verdi ve Roberto Carlos’un kendisiyle tanışmak isteyen İslam’ı Fenerbahçe’nin Samandıra Tesisleri’nde beklediği bildirildi.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, İslam Olkun’u annesi Seval Olkun ile birlikte yarın sabah İstanbul’a götüreceklerini ve aynı gün saat 16.00’da Samandıra Tesisleri’nde İslam'la Roberto Carlos'un görüşeceğini söyledi.
Bu gelişme üzerine çok mutlu olduğunu söyleyen İslam Olkun, Eskişehir Büyükşehir belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşükkür ettiğini belitti.

0 yorum: