OnLyFrm.Com

OnLyFrm.Com


iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması devam ederken site kendi forumuzu tanıtmayı istedim. Sitemizin adresi OnLyFrm.Com

Sitemiz vBulletin tabanlı. Çok geniş içerikli her türlü konuda kategoriler bulunmakta OnLyFrm.Com da. Sitenin kurucusu ben ve taner (sitedeki adı ile İnFaZ). Member.php?=1 ona ait kıyak olsun ona :D Site için biraz backlink kasmaya başladım. İndex sayısı henüz 120 OnLyFrm.Com deki konu sayısı ise 7250 kadar :) bunlar indexlensin artık belirli bir hit akar OnLyFrm.Com ye. Böyle devam ederse para ilde OnLyFrm.Com ye konu açtıracağğım. çünkü bu sefer gerçekten çok ciddi düşünüyoruz. hedefimiz amacımız büyük. onLara uLaşmak için eLimizden geLeni hatta fazLasınıda yapacaz. Neyse şimdilik bu kadar.

OnLyFrm.Com


Birazda iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması konusuna dönelim. yarışmada sırala her 10 dkda bir değişiyor. Değişmeyen tek srro.net in 1. sıradaki üstünlüğü. onun dışındaki tüm sıralamalar her an değişebiliyor. iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması bizim blogumuz ise iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışmasında 2. sayfanın sonların bazende 3. sayfanın lideri :)

iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması nda herkese başarılar..



http://www.onlyfrm.com - site index alsın diye bi link verem dedim :D