FrmSitesi.Com Aktif

FrmSitesi.Com Aktif
Merhaba arkadaşlar uzun süredir açmayı düşündüğüm bLog frmsitesini nihayet açtım. bu site ile birçok projeyide hayata geçireceğim subdomianler kullanarak. örnek vercek olursam şöyle olacak; spor.frmsitesi.com diye bi sayfa açacaz(tabiki wordpress)sonra o bloga spor ile ilgili yazılar vs. atacağım. sonra muzik.frmsitesi, sinema.frmsitesi.com vs. vs. diye devam edeceğim. umarım bu projeler tutar.

Neyse herkesi beklerim FrmSitesi.Com

HP iPAQ 614 Videolu İnceleme

HP iPAQ 614 Videolu İnceleme


Akıllı telefon serisinin en yeni modellerinden biri olan HP iPAQ 614, hem dokunmatik ekranı hem de tuş takımıyla ilgi çekiyor. Cihaz, rakiplerine göre hızlı da sayılır.

Akıllı telefon denince akla gelen ilk isimlerden biri olan HP iPAQ serisine yeni bir kardeş daha katıldı. Geçtiğimiz ayın sonlarına doğru satışına başlanan HP iPAQ 614 ile biraz zaman geçirdik. Üzerinde Windows yüklü olan her şeye şüphe ile yaklaştığımızdan ve şu ana kadar Windows Mobile yüklü olan telefonlarda gördüğümüz performans düşüklüğünden sonra HP iPAQ 614'teki hızı görmek, bizi biraz şaşırttı. Deneyimlerimizi, aşağıdaki videoda paylaştık.

Videoyu İzleyin


Kaynak:SDN