NVIDIA Forceware Win9X/ME International indir


Program Adı : NVIDIA Forceware Win9X/ME International
Sürüm : 61.76
Dil : T
Firma : nVidia
Link : NVIDIA Forceware Win9X/ME International indir.
Açıklama: nVIDIA
Boyut : 15.8 Mb



İndirmek için buraya tıklayın.

Microsoft Vazgeçmiyor

Microsoft Vazgeçmiyor

ImageGameStop'un Zune ürünlerini talep görmediği gerekçesiyle raflardan çekmesi Microsoft'u yıldırmışa benzemiyor. Zune için yapılan gelecek planları haberimizde.

Portatif müzik cihazları cephesinde Apple iPod'a karşı Zune ile mücadele eden Microsoft, GameStop gibi bazı büyük mağazaların talep azlığı nedeniyle Zune ürünlerinin satışını durdurmasından etkilenmemiş görünüyor. Firma, Zune ürün yelpazesi için gelecek planlarını açıklarken, dokunmatik ekrana geçişin de kaçınılmaz olduğundan bahsetti.

Gelecek Dokunmatik Ekranda

Zune'dan bağımsız olarak ekranı olan her cihazın bir noktada dokunmatik özellikle donanacağını belirten Microsoft yetkilisi Robbie Bach, hangi ürün serisi olursa olsun fiziksel tuş takımının yerini yakın zamanda dokunmatik ekran arayüzünün alacağını öngördü. Henüz net bir cihaz ismi geçmezken, Microsoft'un dokunmatik ekrana geçme fikri, iPod Touch'un aylar önceki çıkışının ardından biraz geç kalınmış bir hamle gibi görünüyor.

Call of Duty Eskiye Dönüyor

Call of Duty Eskiye Dönüyor



ImageSerinin 4. oyunu ile modern mekanlara ve silahlara alışanlar bu habere bir hayli üzülecek: Söylentilere göre Call of Duty 5, 2. Dünya Savaşı'na geri dönüyor.

Infinity Ward'dan bayrağı devralan Call of Duty 3 yapımcısı Treyarch, söylentilere göre 5. oyunda tekrar 2. Dünya Savaşı'na dönüş yapacak. Modern savaş alanına 4. oyun ile hayli alışan Call of Duty takipçilerinin bu karar verecekleri tepkiyi kestirmek ise pek de zor değil. Diğer yandan, 2. Dünya Savaşı'nda Pasifik Cephesi'ni konu alacak olan Call of Duty 5, World at War olarak adlandırılarak seride ilk kez kooperatif oynanışı destekleyecek.

2. Dünya Savaşı'na Doyamayanlara(!)

Şiddet dozunun da önceki yapımlara nazaran hayli yüksek olacağı söylenen (işkence sahneleri gibi) Call of Duty: World at War, çoklu oyuncu moduna araçlar ve takım tabanlı öğeler ekleyecek. PC, Xbox 360, PlayStation 3, PS2 ve Nintendo DS için bu sonbaharda çıkacak olan oyunun Wii sürümü de Wii Zapper'ı destekleyecek ve ayrı bir ekip tarafından hazırlanacak. Bir diğer söylenti ise, Call of Duty 4 ile başarılı bir iş çıkaran Infinity Ward'ın şimdiden 6. oyun için çalışmaya başladığı yönünde.

Corsair Voyager Küçüldü

Corsair Voyager Küçüldü

Image Corsair'in dış etkenlere dayanıklı USB belleğinin boyutu küçüldü. Corsair Voyager Mini, küçük boyutta makul bir depolama alanı sunuyor.

Sistem belleği ve bellek ürünleri üreticisi Corsair, en yeni ürününü tanıttı. Darbeye dayanıklı Voyager serisi ürünlere eklenen yeni modeller, Flash Voyager Mini olarak adlandırılıyor. Flash Voyager Mini, büyük kardeşlere göre daha az depolama alanı sunuyor; fakat depolama alanlarıyla orantılı olarak boyutları da küçük. Haliyle iri Voyager'ların birden fazla USB yuvası işgal etme sorunu da bu ürünlerde bulunmuyor. Flash Voyager Mini, 4 GB depolama alanına sahip tek modelle piyasaya sürülüyor.

Seo önemli ipuçları

Seo önemli ipuçları

Efendim ben kral oyun kelimesinde ilk 10′da çıkmak istiyorum..

Yapacaklarımız ;

1) Sağlam meta tag kodları hazırlamak.. http://www.gezginler.net/webmaster/metatag.html

Siten için meta tag oluştur bu sayfadaki izlere göre meta taglarımızı oluşturuyoruz.

2) Backlinkler almak..

Link değişimi olabilir,hedef kelimeye göre hemen kod ayarlıyoruz

Örnek kod : kral oyun

3) Sitemizi ‘ kral oyun ‘ kelimesinde ilk 10′a çıkacak şekile getiriyoruz. (en azından çıktığında milletin ‘ aa bu site nasıl burda çıkar,alakasız bi site,oyun bile yok dememelerini sağlamalıyız)

İsterseniz 1,000 tane backlink alın,site boşsa,bi halta yaramayacak kadar ‘ aynı ‘ içeriklerle doluysa 2-4 hafta sonra 10.sayfalara geriler..

4) Sabır..sabır..sabır..