Call of Duty Eskiye Dönüyor

Call of Duty Eskiye Dönüyor



ImageSerinin 4. oyunu ile modern mekanlara ve silahlara alışanlar bu habere bir hayli üzülecek: Söylentilere göre Call of Duty 5, 2. Dünya Savaşı'na geri dönüyor.

Infinity Ward'dan bayrağı devralan Call of Duty 3 yapımcısı Treyarch, söylentilere göre 5. oyunda tekrar 2. Dünya Savaşı'na dönüş yapacak. Modern savaş alanına 4. oyun ile hayli alışan Call of Duty takipçilerinin bu karar verecekleri tepkiyi kestirmek ise pek de zor değil. Diğer yandan, 2. Dünya Savaşı'nda Pasifik Cephesi'ni konu alacak olan Call of Duty 5, World at War olarak adlandırılarak seride ilk kez kooperatif oynanışı destekleyecek.

2. Dünya Savaşı'na Doyamayanlara(!)

Şiddet dozunun da önceki yapımlara nazaran hayli yüksek olacağı söylenen (işkence sahneleri gibi) Call of Duty: World at War, çoklu oyuncu moduna araçlar ve takım tabanlı öğeler ekleyecek. PC, Xbox 360, PlayStation 3, PS2 ve Nintendo DS için bu sonbaharda çıkacak olan oyunun Wii sürümü de Wii Zapper'ı destekleyecek ve ayrı bir ekip tarafından hazırlanacak. Bir diğer söylenti ise, Call of Duty 4 ile başarılı bir iş çıkaran Infinity Ward'ın şimdiden 6. oyun için çalışmaya başladığı yönünde.

0 yorum: