Xbox 360, MGS4'ten Gol Yedi

Xbox 360, MGS4'ten Gol Yedi


Serinin önceki oyunlarında da bol bol göndermeler yapan Hideo Kojima son oyunda Xbox 360'ı ima ederek konsol taraftarlarını hayli kızdıracak bir şaka yaptı.

Metal Gear Solid 4 yarın tüm dünyada piyasaya çıkıyor. Oyunun tanıtım sürümlerini oynayabilen şanslı kişiler öyle bir sahneye tanık oldu ki, daha önce Godzilla ve James Bond gibi popüler kültürlere yaptığı göndermelerle bilinen MGS serisinin kıdemli takipçileri bile gülmekten kendilerini alamadı.

Nedir Bu Ağır Şaka?

Solid Snake'in oyun boyunca sık sık irtibata geçtiği sadık ortağı Otacon, oyunun bir noktasında diski değiştirme zamanı geldiğini, üzerinde 2 yazan diski takması gerektiğini söylüyor. Ardından da bir PS3 donanımında olduklarını hatırlayıp çift katmanlı Blu-ray kullandıklarını belirterek disk değiştirme zahmetine gerek olmadığını açıklıyor. Oyunun ilgili bölümünü buradan izleyebilirsiniz.

Bazı oyunlarında birden fazla çift katmanlı DVD kullanan Xbox 360 da bu şekilde Otacon'dan gol yemiş oluyor. Benzer göndermeleri her oyuna serpiştirmeyi gelenek haline getiren Kojima, bakalım bu şakasıyla Xbox fanatiklerinden nasıl bir tepki toplayacak.



Kaynak:ShiftDeLete.com

0 yorum: