İnternetteki zamanınızı yönetin

İnternette ne kadar vaktinizi nerelerde harcadığınızı biliyor musunuz?Gözünüze çarpan linklere tıklayıp vakit mi kaybediyorsunuz? bazı yararlı firefox eklentileri ile internet alışkanlıklarınızı ve nerede ne kadar zaman harcadığınızı ölçebilirsiniz. aşağıdaki 6 eklentiden size uygun olanını seçip yükleyin ve vaktinizi kontrol altına alın.

8AWeek.com
8AWeek.com

8AWeek.com:Bir toolbar eklentisi olan 8AWeek internet alışkanlıklarınızı ve hangi sitelerde ne kadar zaman harcadığınızı ölçüyor.ayrıca bu zamanları kısıtlamanız da mümkün.hedef ise (adında da geçtiği gibi) haftada 8 saat kazanmak.
GetMeeTimer.com
GetMeeTimer.com

GetMeeTimer.com:online dadınız gibi olan bu araç,internetteki aktivitelerinizi sadece kaydetmekle kalmıyor;LinkWarn ve TabWarn özellikleri ile yeni bir link ya da tab açacağınız zaman uyararak gerçekten yapmak isteyip istemediğinizi sorabiliyor.
PageAddict.com
PageAddict.com

PageAddict.com:Bu araçta sitelere etiketler verip,bu etiketlere göre kategorilenmiş halde istatistik tutmasını sağlayabiliyorsunuz.ayrıca istediğiniz etiketlere erişilmesini sınırlayıp (oyun,eğlence vb.) boş yere vakit kaybetmenizi engellemiş oluyorsunuz.
Timer
Timer

Timer:Çok basit bir eklenti olan "Timer"ın saymaktan başka yeteneği yok.siz başla dediğinizde saymaya başlar,dur dediğinizde ise durur.tarayıcınızın karşısında ne kadar vakit geçirdiğinizi ölçebilirsiniz.
TimeTracker
TimeTracker

TimeTracker:Tarama geçmişinizi ve sürenizi kaydedecek olan bir eklenti.diğerlerinden farkı tarayıcının açık olduğu süreyi değil,tarama süresini sayması.istediğiniz sitelerde sayacın durmasını sağlayabilirsiniz.
Usage Counter
Usage Counter

Usage Counter:Basit yapılı bir eklenti.Timer ile benzerlik gösteriyor.Fakat istatistiklerinizi oturumlar bazında tutabiliyor.Ayrıca bu eklentide de istediğiniz sitelerde sayacın durmasını sağlayabiliyorsunuz.

0 yorum: