Visual Basic 6.0 - webmstr.net seo yarışması

Visual Basic 6.0

Özgür Hocaoğlu

3. Baskı 312 Sayfa, 19 YTL


Pusula Yayıncılık en çok kullanılan programlama dili Visual Basic’in son versiyonu üzerine kapsamlı bir Türkçe kaynak yayımladı: Visual Basic 6.0.

Microsoft Visual Basic 6.0 şu anda en çok tercih edilen programlama dilleri arasında yer alıyor. Windows işletim sistemlerinin yaratıcısı Microsoft tarafından hazırlanan Visual Basic 6.0, hem kullanıcılara hem de programcılara Windows’un tüm olanaklarını öğrenme imkânı veriyor. Programcılar Visual Basic 6.0’ı kullanarak ticarî programlar hazırlayabilir, internet uygulamaları geliştirebilir, hatta Windows’da eksik gördükleri herhangi bir noktayı giderebilir veya yeni eklemeler yapabilirler. Kısacası Microsoft Visual Basic’in verdiği olanaklar, programcıların hayal gücü ile sınırlı.

Visual Basic 6.0, bu güçlü programı öğrenmek isteyenlere, ihtiyaç duyacakları temel bilgileri kazandırıyor. Visual Basic konusunu hiç bilmeyenler de bu temel kaynaktan yararlanabilirler. Özgür Hocaoğlu’nun yalın dili ve hızlı öğretimi esas alan üslubu meraklı okurların da programcılık dünyasına adım atmalarını sağlayacak.

0 yorum: