Çift SIM Kartlı Telefon Arayanlara

General Mobile, 3G (3. Nesil) teknolojisini çift SIM kart teknolojisiyle bir araya getirdiği yeni ürünü DST3G Cool’u Gençcell aracılığıyla Türkiye’ye getiriyor. DST3G Cool, Mayıs ayından itibaren Türkiye’de kullanıcısı ile buluşacak. 3G desteği sunacak olan DST3G Cool ayrıca FM radyoya, iki hatta bluetooth kullanımına olanak sağlıyor.

UMTS “3G”, EDGE, GPRS, MMS, SMS, Email desteği sunan DST3G Cool, UMTS ve GSM bir arada kullanıldığında, iki hat aktif sadece UMTS veya tek hat olarak kullanıldığında 5 gün bekleme süresine sahip. DST3G Cool’un standart kutusunda 3 pil yer alıyor. MP3, MPEG4, 3GP oynatıcıya, stereo speaker’a, 2 adet değiştirilebilir menü görüntüsüne, arka plan olarak hareketli flash uygulamasına sahip olan DST3G Cool, 2GB’lık hafıza kartı ile destekleniyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gençcell Genel Müdürü Muzaffer Gölcü 2006-2007 döneminde yapılan satışın, 2008 içinde gerçekleştirildiğini belirterek, bu yıl içinde 200 bin adet çift SIM kartlı telefon satmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

0 yorum: