Webcam′inize Kilit Vurun!

Banka şifreleri ve kredi kartı bilgileri gibi bilgisayarlardaki özel bilgileri internet hırsızlarından “sezgisel” olarak koruyan Zemana AntiLogger, Anti-WebCam Logger modülü ile “görüntü hırsızlarına” da fırsat vermiyor. Zemana AntiLogger, markası ve türü ne olursa olsun bilgisayara bağlı webcam’i uzaktan izinsiz açarak, farklı kötü amaçlarla gizli görüntü kaydedebilen zararlı yazılımları, Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen Zemana Antilogger’ın Anti-WebCam Logger modülü ile anında fark edip, kullanıcılarını hırsızlık ve şantaj gibi büyük tehlikelerden koruyor.

Webcam logger olarak tanımlanan zararlı yazılımlar, gizlice web kameralarına bağlanarak görüntü kaydı alıp, internet üzerinden bir merkeze gönderebiliyorlar. Bu işlem için web kamerasının açık olması da gerekmiyor. Bazı zararlı yazılımlar, web kamerası kapalı olsa bile gizlice görüntü kaydı alabiliyor. Web kamerasının çalıştığını gösteren on/off ışığı off (kapalı) durumunu gösteriyor olsa da, bu sırada bir zararlı yazılım, kamera üzerinden kullanıcının ya da bilgisayarın bulunduğu ortamın görüntüsünü kaydedebiliyor.

6 farklı modülü sayesinde tüm riskleri, “sezgisel” biçimde fark edip, özel bilgileri hırsız yazılımların saldırılarından koruyan.Zemana AntiLogger'ın test sürümü ve yazılımla ilgili ayrıntılı bilgiye www.zemana.com internet adresinden ulaşılabiliyor.

0 yorum: