vB-Hacker.com daki seo yarışması

Vikipedia 'bağış yapın' Çağrısı



Öyle bir dünya düşleyin ki, üzerinde yaşayan herkes, insanlığın sahip olduğu tüm bilgiyi paylaşabilsin ...
200den fazla dinle hizmet veren özgür, bağımsız, ücretsiz bir internet ansiklopedisidir. 2001 yalında yayın hayatına başlayan [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] gelirini bağışlar ve kazandığı ödüllerden elde etmektedir., [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...], 2005 yılında tüm sunucu masraflarını üstlenme teklifinin yanında üzerine yıllık 100 milyon dolar ile sayfanın aşağısında "Hosted by AOL" logosunu koymak istemiştir, ancak bu teklif Jimmy Wales ve Wikimedia Vakfı yöneticileri tarafından reddedilmiştir. Hatta bir ara [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]'nın masraflarını karşılayamadığı için kapanacağı gündemde idi..
Kredi kartı, Pay/Bal, Moneybookers, Eft ve posta çeki ile [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] yapılabiliyor. (en az 50€ istiyorlar sanırm )
bir iki sene önce bağış yapın yazısı anasyfalarda iken aniden kaybolmuştu.. sanırım şimdi yine parası bitti anasayfada büyük bir yazı var..
22.563 kişi bağış yaptı.

0 yorum: