Youtube upload limitini artırdı !

Youtube upload limitini artırdı !
Youtube yaptığı yenilikle kullanıcıların daha fazla boyutta video upload etmesine izin verdiği gibi aynı anda birden fazla videonun da upload edilmesi için yeni bir yazılım çıkardı.

Youtube yaptığı açıklamada bundan böyle kullanıcıların 1GB'ye kadar video upload edebileceklerini duyurdu. Yapılan diğer bir açıklama ise aynı anda birden fazla video upload edebilmek için geliştirilen yazılımla ilgili.

Kullanıcılar isterlerse yazılımı kullanmadan tarayıcı formunda da 100MB'ye kadar videolarını yükleyebiliyor ancak Mac kullanıcıları ise şu an için halen videolarını yüklemek için tarayıcı formunu kullanmak zorunda.

Kullanıcılar bilgisayarlarını yükleyebilecekleri yazılım sayesinde 1GB'ye kadar video yükleyebilecekleri gibi aynı program sayesinde birden fazla videoyu aynı anda yükleyebilecek. Artırılan limit sayesinde sıkıştırılmak zorunda kalan ve sonuçta kötü görüntü elde edilen videolar youtube'da zamanla azalacak.

Google video içinde benzer bir yazılım hazırlanmakta. 100MB altı videolar için tarayıcı formunda yükleme yapılabilecek ancak daha büyük dosyalar için kullanıcılar programı kullanmak zorunda kalacak. Google Video'nun programı ise Windows, Mac ve Linux destekli olacak.

0 yorum: