vB-Hacker.com daki seo yarışması

YouTube ve Flickr'a Sıkı Rakip !
osyal ortamların son zamanlarda web üzerinde iyice popüler hale gelmesinin ardından, Microsoft rakiplerinin gerisinde kalmamak için harekete geçti.

Flickr'ın fotoğraf konusundaki başarısını paylaşmak isteyen Microsoft benzer bir servisi başlatmak için hazırlıklara başlamış. Microsoft'un web sitesi üzerinden görülenlere göre bu tip bir iş için elemana ihtiyacı olduğunu açıkça belirtmiş. Yeni dahil olacak servisin asıl amacı Flickr, Smugmug ve diğer web tabanlı fotoğraf paylaşımı siteleri ile sıkı bir rekabet içerisine girmek. Hatta sadece fotoğraf ile kalmayıp, video paylaşmını da dahil ederek YouTube ve Flickr'ı aynı anda karşısına alarak sıkı bir rekabete girmeye çalışan Microsoft, bu konu için çok hızlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.



Live Serisi Daha Güçlü

Live yazılımları ürün ailesine dahil olması ve hatta Spaces, SkyDrive, Messenger ve Hotmail gibi servislerle birlikte çalışması planlanan bu yeni servis, Live yazılımlarının gücü ile çok kısa sürede oldukça popüler olabilir. Microsoft bu sıralar yazılım konusundaki kalitesini oldukça arttırmış durumda diyebiliriz. Eğer bu servis de benzer kaliteye sahip olacaksa, YouTube ve Flickr'ın popülarite kaybına uğramaması için ciddi önlemler alması gerekebilir.

0 yorum: