13 Reasons Why NoFollow Tags Suck



Nofollow bağlar , (rel=”nofollow”) nitelik özgün bir biçimde arama motorlarını engellemek için yaratılandı takip eden bağlantılardan blogda miktardan dolayı yorumlar blog açıklama spamming.

Teori şudur spammers düzelmek için blog açıklamalardaki spamming seo mu ve site nofollowu için bağlantıları demir at render bunun gibi spam faydasız. Problem spammers durgun spamdır.

şimdi nofollow kabul edildi , blogun ötesinde yorumlar. Wikipedia nofollowu kullanan şimdidir , dış kaynaklı bağladığı için ve google şunun ödediğini önerir , bağlantılar bir nofollow niteliği kullanırlar.

Burada 13 sebep niçin nofollow bir başarısızlıktır.

1. Nofollow = noworky. Blogdaki kullanan nofollow menşe yorumlar , püskülün niyedi açıklama spammers önlemek için hiçbirşeyi yapar. Soru matematik ve plugins olarak diğer anti spamming aracı bunun gibi kullan akismet ve wordpress için spamkarma olarak bunun gibi çok daha fazla etkilidir.

2. Bir blogger açıklamaları ılımlılaştırırsa bir nofollow nitelik için ihtiyaç duymaz. Bir insan muayeneyi geçen “everyone bağlantı love.”i almalı

3. çünkü kullan nofollow birçok bloggersin hatta onların nofollowu kullandıklarını gerçekleştirmediği blogsun ihmal ettiğir wordpressi yorumla.

4. Nofollow=novalue. Niçin site metin reklamlarlar ve blogsda nofollowu kullanır orada değil mi?? Ne yahooyu yapsaydılar! Rehber nofollow? Listeleri satın almak için herhangi biri devam eder miydi? Açık seçik olarak o rehberin değeri püsküllerin listelere başvuruldukları nofollowun sıfırı olurdu.

5. Bir nofollow nitelikle birisine bağlamak bir işaret onlara güven. Someone’sin uzattığı çalkalamaya ulaşarak it’s fakat bir çift lateks eldiveni giymek dur.

6. Takip emer çünkü arama motorları özellikle google can’t akılı uydurur hakkında ve nasıl bu nedenle kargaşaya neden olan kullanılmış olmalı aptal şeyi hoşlandığı yapan tecrübesiz webmastersin arasında hayır sayfadan sitenin leakage” ve diğeri aptal sıraya dizdiği “protect düşünce.

7. Hayır uygun bir şekilde web sitelerini sıraya dizmek için conceal onun kendi başarısızlığa bir yoksul arama engine’s çözüm. What’s sonraki bağla?

Arama motorları teşhis etmeyin bir yöntemini geliştirip blog açıklamalarda yerleştirilen spam sitelere bağlantıları değersizleştirmeliler. Blog açıklamalardaki postalayan herkes niçin bir aç gözlü az spammersin aksiyonlarından acı çekmeli.

8. Bir blog postahaneyi yorumlamak o blog postahaneye daha fazlayı konu ile ilgili ekleyerek. Bir düşündürücü bir cümle postahane açıklamaların sayfalarına neden olabilir. Birisi zamanı alırsa yardıma site’sinizi hoşnut inşa eder , postalayan açıklamalarla meslekidir , onlara bazıyı vermek için nezaket aşkı bağlar.

9. Wikipediadaki koyan nofollow bir spam sandwich.de koyan gri poupondan hoşlanır ya da bir pig.de koyan parfümden hoşlan

Nofollowun üstünde göreve alan wikipedia eğlence , fakat sonuç olarak göreve onları almalısınız için onların spamı engellemek olan ilk yerde nofollowu yürüttükleri. Hangi sarımda setup olan yol wikipedianın hatalı olduğu anlamına gelir , kolay spamminge kadar çünkü kendisi açtı.

Bundan dolayı wikipediaya izin veren henüzün yerine kolay çıkışı alır çünkü sonuç olarak it’s birçok insanlar ve onu değiştirmek için bir önemli kaynak külhanbeyi olurdu sistemlerini değiştirerek yollara bakmalılar , artık spamminge açtık zaman öyle.

10. Bir nofollowu kullanan metin bağlantı reklamlar yaparlar duyu. Isterseniz google meyva suyunuzu yaymak için niçin bir bağlantı prezervatifi kullanır?

11. Hatta wordpress kurucu mat mullenweg bir başarısızlık olan nofollowu söyler; Bunun kusursuz biçimde çalıştığı “in teori fakat uygulamada tüm belli başlı blogging araç yıl önce bunu iki yapmasına rağmen ve yorumlayın ve trackback spam şimdi daha kötü kerede hala. Hindsightte ben don’t bir etkinin çok sahip olan nofollowunu düşünür rağmen i’m bizim çalıştığımız hala memnun it.”

12. Arama motorları nofollowu takip ederler. Kont nofollow siteexplorerdeki backlinks olarak bağlamakır için yahoo bilinen olur. Yani satan reklamcılıkın şartlarında site’s değerinizi inşa eden backlinksi inşa etmeye açıklama spammingdeki you’re amaç tla pagestrength ve programların kullandıkları diğer metrics paha biçilmiş criteria olarak yahoo backlinks faydasız.

13. Nofollow emer. Onunla kontrol edin!

Düşünceleriniz ne nofollowdalar? Siz destekler misiniz kullan wikipediada ya da teşhis etmek için bir yol olarakki nofollow bağlantıları ödedi?

Daha fazla muhakeme etti mi nofollow niçindir bir başarısızlık? Lütfen özgür onları paylaşını hisset altında.

Carstene [thanks ve katkıda bulunarak john. You’ve tüm nofollow’d! ]

--------------------------------------------------------------


Güzel bir konu olduğunu düşünüyorum ve paylaşmak istedim türkçe yazılar anlamsız olabilir ama anlamak isteyenlere yararlı olabilir.


Türkçe'ye tam olarak çevrilebilirse daha faydalı olur.
İyi Çalışmalar
SABQCES


Kaynak;
http://www.searchenginejournal.com/13-reasons-why-nofollow-tags-suck/4410/

0 yorum: