Dizin Sitelerini Büyütmek

Merhaba;

Dizin sitelerini büyütmek için öncelikle güzel bir script ve tasarım kullanmanız gerekiyor. Script için şuana kadar kullandığım tek script phpLinkDirectory scriptidir. Makalenin sonunda size gerekli bağlantıları vereceğim.

Eğer PR'li bir domaininiz varsa sitenize ilgi daha fazla olacaktır.

Dizin sitelerine backlink almak için ücretsiz veya ücretli dizinlerin ilgili kategorilerine ekleyebilirsiniz. Bunun dışında ücretli backlink alarak ve çapraz değişim yaparak fazla link çıkışı vermeden backlink almış olursunuz.

Fakat buradaki en önemli nokta sabırlı olmaktır. Eğer sabırlı olmazsanız ve aceleci davranırsanız zarar edebilirsiniz. Ayrıca yabancı sitelerde satarkende çok iyi paralara satılabilir.

Sitenizin tanıtımını yapmak için ara sıra ücretsiz featured yani özel link verebilirsiniz. Google adwords kullanarak gerçekten kaliteli reklam yapabilirsiniz. Bunların dışında en büyük reklam webmaster sitelerinde tanıtım yapmanız olacaktır.

Bunların yanında sitelerinizin kategorilerini kendiniz oluşturmanızı tavsiye ediyorum. Hazır category dumpları kullanarak kurduğumuz dizinler kopya içerik olarak değerlendirilebilir.

Gerekli Bağlantılar

- phpLinkDirectory: Ücretsiz / Ücretli(25 dolar ve 75 dolar 2 ayrı sürümü var)
- Temalar: Buraya tıklayın

0 yorum: