Seo İpuçları [ 1 ]

Optimizasyon yapacaksanız size 5-6 tavsiye
Seo teknikleri bir bütündür.Bu kuralı asla unutmayın SEO nun TÜM parçaları toplandığında ancak gerçekten faydalanabilirsiniz.Şimdi bu parçaları size açıklamaya çalışacağım.
Özgün içerik : Ne yaaprsanız yapın , ne kurarsanız kurun ama asla başka yerden alıntı bilgilerle sitelerinizi doldurmayın.hee gidin sitenize başka portallardan haber ekleyin,güncel olaylar ekleyin, siyaset ekleyin ama sitenizin Konusu,keyword ü neyse asla o konu da başka yerden alıntı yapmayın.Kendi özgün içeriğiniz yazın..Haa yazdınız yazdınız artık bilginiz bu kadar yetiyor..Ama başka sitedede daha güzel dökümanalr var,O zaman alın o dökümanı harmanlayın,kelimeleri değişin yani googlebot ayıkmasın alıntı yaptığınız ama mutlaka alıntı yaptığınız siteyide dökümanın en altına yazın Kul hakkına girmeyin(:
Backlink : Optimizasyon yaptığım site sahiplerinin geneli ilk geldiklerinde bana elinde p7 varmı? kaçtane pr6 var? pr6 yoksa nasıl beni ilk sıraya sokacaksın gibi Konuşurlar Seo bildiğini zanneden Çoğu kişi oLayın backlinkte bittiğini zanneder halbuki alakası yok.Dedik ya seo parça parçadır.Her parça yanyana gelmeden asla ama asla başarı yakalanamaz.Belki kısa süreli başarı yakalanır ama sonra..haliniz duman oLur.
Link alışverişlerinden karşılıksız aldığınız linkler sizin için çok önemlidir.Yani en azından karşılıklı linklerden önemli ve etkilidir.2.ci bir kural ise link değişmi yaptığınız siteden çıkan link çıkışı..Örneğin bir site var pr6 hemen oooo diyorsunuz burada bir reklam alsam googleda ilk sıra benim Hayır canım öyle değil Bakın önce mesela sitede 50 Link çıkışı var O zaman googlebot algoritmasıkendiliğinden pr6 nın önemini 50 ye bölcektir.Yani pr6 nın size faydası 50 ye bölündükten sonrasıdır.Ama gider pr2 3-4 link çıkışlı veya 0 link çıkışlı bir yerden link alırsınız o daha faydalıdır...
Sayfa yapısı : HTML tabalı bir siteniz varsa mutlaka ama mutlaka her sayfaya title yazın.Gerçi spamcılar yüzünden google Titleden soğudu ama sıralamda en büyük etken tabiki title dır Yoksa siteleri nasıl seçecek google.
Sayfalarınıza eklediğiniz resimleri googlebot görmez Bu yüzden size faydası oLmaz ama siz resim adını keywordünüzle alakalı yaparsanız google kaynak koddan şap diye okur buda hit ve sıralamda yükselmek demektir.
Artık tablo larla site yapma devri bitti!ÇÜNKÜ ARTIK CSS VAR DAHA kolay,hem google amcamda seviyor bu yüzden tasarımda css kullanmanızı öneririm.
Sayfanızda anahtar kelimenizi birden fazla kullanmanız size fazla bir fayda sağlama.Aşırı derecede kullanmanız sonucu googledan banlanmanız an meselesi oLabilir.
Site ayarları
Siteniz üzerinden olabildiğince az link çıkışı olsun.Bir dizine veya topliste,hitliste sitenizi ekleyecekseniz mutlaka kaliteli oLanları seçin.Önce googledan banlanmış banlanmamışmış diye bakın.Sonra güme gitmeyesiniz diye(:
Gereksiz javascript kodlarından,flash gösterimlerden,menülerden,gereksiz resimlerden uzak durun.Yani sitenizi yavaşlatan ne kadar şey varsa uzak durun.
Arkadaşlar şimdilik yoruldum.Bu seo hakkında anlatacakalrımın ilk partıdır.Devamı gelecek.görüşmek ÜzeRe

0 yorum: